Star Wars: Squadrons do të jetë një lojë ekskluzivisht first-person
Kabinat first-person në një anije kozmike janë fantastike. Jo vetëm që mund t'i shihni të gjitha çelsat dhe butonat që bëjnë një teknologji të ndërlikuar që fluturon përmes hapësirës, por është edhe më e bukur kur shihni që piloti që…
Star Wars: Squadrons nuk do të ketë microtransactions
Star Wars: Squadrons u njoftua zyrtarisht gjatë eventit të EA Play, si loja e ardhshme Star Wars e studios. Si një lojë e EA menjëherë mendja do të të shkojë te microtransactions. Deri më tani dimë se loja do të…
Zbulohet data e lançimit të Star Wars: Squadrons
Pas leakut të bërë nga Xbox.com për ekzistencën e saj, EA tashmë ka zbuluar zyrtarisht Star Wars: Squadrons, duke treguar lojën e parë Star Wars të dedikuar hapësirës prej shumë kohësh. Shikoni trailerin e saj në fund të artikullit. E…
EA konfirmon se Star Wars: Squadrons do të zbulohet javën e ardhshme
EA ka konfirmuar se leak-u i Xbox është i vërtetë. Electronic Arts ka konfirmuar se Star Wars: Squadrons, një lojë që u bë leak dje, do të zbulohet zyrtarisht në 15 qershor. Star Wars: Squadrons u zbulua gabimisht, pasi një…