Tag: SSD

Edhe gaming CPU-të e Intel janë problem për tu gjendur
Ndërsa kartat grafike janë artikulli më i madh që vuajnë nga mungesat e vazhdueshme të aksioneve, së bashku me artikujt si RAM dhe SSD, Intel paralajmëron se procesorët e tij mund të jenë komponenti tjetër i kompjuterit të lojërave që…
Zbulohet SSD më e shpejtë gjatë CES 2021
Siç e kemi përmendur edhe më përpara, Consumer Electronics Show e njohur ndryshe si CES ka sjellë kësaj radhe SDD më të shpejtë që kemi parë kohët e fundit. Duke përdorur avantazhin që PCIe 4.0 I jep, SSD e reja…
Çfarë ndikimi pati 2020 në botën e gaming?
Fundi i vitit 2020 pothuajse ka ardhur dhe është koha për t’i dhënë lamtumirën. Por lind pyetja: Çfarë ndodhi gjatë këtij viti? Çfarë ndikim kishte ky vit në industrinë e gaming dhe çfarë pasojash la në ketë fushë? Microsoft blen…
SSD e PlayStation 5 jo vetëm do ti reduktojë loading times, por do ti zhdukë ato
Mark Cerny i Sony ka konfirmuar se PlayStation 5 do të vijë me një SSD të re. Kjo SSD e re dhe e personalizuar posaçërisht nga Sony është inkorporuar në sistem për ti bërë loading times një problem të së…