Sony mund të ketë vënë në test gamers me këtë njoftim të PS5
Na ndajnë vetëm pak ditë nga eventi i shumëpritur i zbulimit të PlayStation 5. Adresa zyrtare e PlayStation në Twitter postoi një video në 29 maj, duke e njoftuar zyrtarisht atë dhe diçka në video i habiti fansat. Controlleri i…
Sony do të mbyllë serverat e SingStar në janar të 2020s
Sony Interactive Entertainment do të mbyllë serverat e SingStar, 15 vite pas lançimit të lojës së parë të këtyre serive. Përdoruesit e SingStar do të kenë mundësi të luajnë offline dhe të përdorin të gjithë kontentin që kanë shkarkuar pas…
Kemi një tjetër trailer për Man In Black: International
Captain Marvel tb. Një tjetër trailer ka ardhur për filmin e ri të Men In Black dhe siç mund ta dini, këtë rradhë filmi është.. internacional. I titulluar Man In Black: International, Chris Hemsworth dhe Tessa Thompson janë dy protagonistët…
PlayStation Store tashmë ofron rimbursime në pre-orders dhe lojëra defektoze
Bleriet në PSN sapo u bën më pak të komplikuara. Sony Interactive Entertainment ka update-uar politikën e rimbursimeve në PlayStation Store këtë javë, duke iu dhënë klientëve opsionin e rimbursimin në pre-orders dhe në përmbajtie që klasifikohet si defektoze. Sipas…