Një bug në CS:GO i bën lojtarët tërësisht të padukshëm
Nëse mendonit se skin-et kamuflazh ishin keq, ka edhe më keq Ardhja e operacionit të ri në CS:GO, Shattered Web, solli skin-e custom për lojtarë e lojës të quajtura Agjentë. Edhe pse mendimet e para kanë qënë pozitive, padyshim që…
Leak: Sfidat e Fortnite për stilet e skineve të Zadie dhe Metal Mouth
Sfidat për të marrë stile të reja të skineve Zadie dhe Metal Mouth në Fortnite janë bërë leak dhe në të dyja rastet do të duhet ta luani Creative Mode goxha. Dy skinet rare u bënë leak përpara update v11.40,…
Kushdo që ka Volibear në League of Legends do të marrë një skin falas
Skin-i falas i Volibear do të dhurohet pasi kampioni të bëhet rework Ryan "Reav3" Mireles, producenti kryesor i ekipit të kampionëve në League of Legends, na tregoi se çfarë pritet të vijë këtë vit për sa i përket kampionëve në lojë.…