A do të vijë God of War në PC?
Gjërat po bëhen më interesante pasi God of War nuk e ka më sloganin ‘Only on PlayStation’ në website-in zyrtar të PlayStation. Kjo i ka bërë fansat të krijojnë teori se ajo do të ndjekë hapat e Horizon Zero Dawn…
PlayStation flet për lojërat e ardhshme të PS5
Do të ndiqet e njejta strategji si për PS4. Të gjithë mund të biem dakord se për këtë gjeneratë, PlayStation bëri një punë fantastike me ekskluzivet e PS4 dhe nuk është për tu çuditur që Sony Interactive Entertainment nuk ka…
Ja si duket controller-i i PlayStation 5
Zbulohet patenta e mundshme e DualShock 5. Një patentë e re nga Sony Interactive duket të tregoje një farë pamjeje të controller-it të PS5, një vit përpara lançimit zyrtar të konsolës, në fundvitin e 2020s. Skicat u publikuan në Japanese…
Sony do të mbyllë serverat e SingStar në janar të 2020s
Sony Interactive Entertainment do të mbyllë serverat e SingStar, 15 vite pas lançimit të lojës së parë të këtyre serive. Përdoruesit e SingStar do të kenë mundësi të luajnë offline dhe të përdorin të gjithë kontentin që kanë shkarkuar pas…
PlayStation 6,7,8,9,10 bëhen trademark nga SIE në Japoni
Sony i ka vënë para punët duke i bërë trademark emrit të PS6, PS7, PS8, PS9 dhe PS10 PlayStation 5 ende nuk është lançuar, por Sony është duke menduar për një të ardhme të largët që tani, përmes disa trademarks…