Të dhënat personale të 1 miliardë njerëzve janë bërë leak online
A është informacioni juaj online i sigurt? Nëse një gjë është e sigurt në epokën dixhitale, është se gjetja e informacionit dhe detajeve për një person nuk është aspak e vështirë. Mediat sociale si Facebook dhe Twitter, si dhe platforma…
Si të merrni emote-in e Boogie Down FALAS me 2FA nga Epic Games
Lojtarët e Fortnite mund të zhbllokojnë një emote të re nëse ato përdorin Two-Factor Authentication. Epic Games kushton rëndësi në siguri dhe në shumë raste kanë dalë nga rruga e tyre për të paralajmëruar lojtarët e tyre besnik për rreziqet…