Tag: season 6

Si të merrni Gold Lara Croft skin në Fortnite Season 6
Një skin alternative e re për Lara Croft ka dalë drejtpërdrejt në Sezonin 6 të Fortnite. Quhet Lara Croft (Gold Anniversary) dhe këtu janë të gjitha informacionet që ju nevojiten për ta zhbllokuar atë. Kur Sezoni 6 i Fortnite u…
Këto janë të gjitha ndryshimet pas update 16.40 të Fortnite
Epic Games po lëshon një përditësim të ri për Fortnite Season 6. Këtu ka gjithçka që duhet të dini për v16.40, duke përfshirë patch notes, armë të reja dhe leaks. Ka vetëm një muaj kohë për të përfunduar sezonin 6…
Këto janë të gjitha skins & cosmetics të Fortnite Season 6
Me çdo javë në Fortnite Season 6 vijnë leaks krejt të reja për produktet kozmetike më të fundit. Këtu është një përmbledhje e plotë e të gjitha skins, emotes, weapon wraps dhe gjithçkaje në mes që kanë dalë nga përditësimi…
Fortnite Season 6 prezanton Lara Croft dhe anëtarët e Seven
Fortnite Chapter 2 Season 6 ka mbërritur duke sjellë shumë ndryshime në lojë. Kjo do të thotë që ju tashmë do të mund të luani Zero Crisis Finale sapo të hapni lojën dhe të zbuloni se çfarë ka të re.…
Fortnite Chapter 2, Season 6 do të fillojë me një mision single-player
Për një kohë të gjatë, Fortnite ka ndjekur përrallën e "Jonesy", protagonisti default i serisë, ndërsa ai kalon nëpër të gjitha rrethanat. Por sezoni i ardhshëm i Fortnite do të ketë hyrjen e tij të parë në tregimin e drejtpërdrejtë.…
SypherPK kërkon që Epic Games të ngadalësojë me Fortnite crossovers
Fortnite streamer, Ali "SypherPK" Hassan, është lodhur nga crossovers-at e vazhdueshme që Epic Games po sjell në lojën e saj battle royale, Fortnite. Gjatë sezone të kaluara, Fortnite ka qenë e mbushur plot me crossovers, duke përfshirë këtu GI Joe,…
5 gjërat që duam të shohim në Fortnite Season 6
Season 6 i Fortnite është shumë afër dhe ne kemi krijuar një listë të gjërave që ne dhe shumë lojtarë të Fortnite duam që t'i shohim në lojë gjatë sezonit të ardhshëm. Launch Pads Launch Pads janë një element kryesor…
Kur fillon sezoni i 6 i Fortnite?
Teksa fansat po presin ardhjen e Fortnite Season 6, kemi deri më tani çdo gjë që duhet të dimë për update-in e ardhshëm, përfshirë këtu një datë lançimi dhe thashethemet më të fundit për të. KUR MBARON FORTNITE SEASON 5?…
Season 6 i Modern Warfare do të shtyhet
Season 6 shtyhet për një datë tjeter Me Call of Duty: Black Ops - Cold War në horizontin e afërt, është ndoshta e lehtë të anashkalosh Modern Warfare, sezoni i gjashtë i të cilit është ende në aktivitet të mirë.…
Si të merrni falas Warzone Season 6 Combat Pack
Ja se si te merrni falas Season 6 Combat Pack Activision më në fund ka vënë në dispozicion për shkarkim Season 6 Combat Pack për Call of Duty: Warzone dhe përfshin një numer te madh content të reja për lojtarët…