Kur do të fillojë Season 5 në PUBG?
Sezoni i katërt i PUBG ka ardhur në fundin e tij. Sot në orën 11:00 fansat patën mundësinë e tyre të fundit për të mbyllur punët me Survivor pass dhe për të bër rank up në Survivor Title System. Me…
Remaster-i i Miramar në PUBG sjell ndryshime të shumta
Season 5 në PUBG është realisht i gjithi për Miramar, siç kanë sugjeruar edhe dataminers. Ky sezon i ri sjell disa ndryshime për hartën në shkretëtirë. Ndoshta më i vërejturi është se do të popullohet me më shumë armë low-range…
Tani mund të hidhni thika, tiganë dhe karikatora kokës në PUBG
A mund të imagjinoni dot të hidhni një tigan zjarri në rrethin e PlayerUnknown's Battlegrounds dhe aktualisht të fitoni një chicken dinner? Sepse kjo është e mundur tashmë falë update-it më të fundit të battle royale-it. Krahas të bërit të…
Season 6 sjell ‘pets’, ishull lundrues dhe një ‘invisibility item’
Vera e jashtëzakonshme e Fortnite përfundoi, që do të thotë se një sezon i ri i Battle Pass është në horizont. Loja battle royale po futet në shpirtin e vjeshtës përmes një update-i 'Halloween-themed' që është i mbushur me gjëra…