fbpx
Një hartë e re mund të vijë në Apex Legends
Komuniteti i Apex Legends është momentalisht në pritje të Season 3 të lojës battle royale dhe si me çdo sezon të ri, e bukura është në ndryshimet dhe në gjërat e reja që do të vijnë në lojë. Me afrimin…
Bëhet leak traileri i Sezonit të 10 të Fortnite
Traileri na kthen pas në Sezonin e 3 Sezoni i 10 i Fortnite si rregull nis nesër dhe në bazë të teaser-ave që kemi parë gjatë javës së shkuar, dukej se Epic donte të kthente kohën pas. Kjo teori u…