Kur do të fillojë Season 2 në Chapter 2 të Fortnite?
Lançimi i Chapter 2 në Fortnite realisht e ndryshoi lojën në shumë mënyra. Jo vetëm që prezantoi shumë kontent të ri në lojë si: një sërë hartash, items dhe veçori të reja, por gjithashtu i dha mundësi Epic Games për…
Netflix e ka rinovuar The Witcher që tani për sezonin e 2
Të mendosh që Season 1 akoma nuk është transmetuar. Netflix ka rinovuar The Witcher për një sezon të dytë, ndërkohë që Sezoni i parë i serialit me Henry Cavill si Geralt of Rivia akoma nuk është transmetuar. I njoftuar në…