Tag: puzzle

7 lojëra si Wordle që duhet ti provoni në 2022
Wordle mund të jetë loja më e njohur e enigmave e të gjitha kohërave, por cilat lojëra të tjera duhet të shikoni? Këtu janë shtatë lojëra si Wordle që duhet të provoni në 2022. Zhvilluar nga Josh Wardle, Wordle është…
Knotwords është loja e re rivale me Wordle
Wordle dhe shumë e shumë klone të tij kanë dominuar rutinën e përditshme të enigmës gjatë disa muajve të fundit. Por ka një pretendent të ri në arenën e përditshme të enigmës së fjalëve. Quhet Knotwords, krijuar nga Zach Gage…
Studimi sugjeron se tre në pesë lojtarë zbulojnë se lojërat përmirësojnë shëndetin e tyre mendor
Nuk mund t'ju themi se sa e rëndësishme ishin lojërat gjatë pandemisë. Si shumë të tjera, lojërat ishin vendi ku mund të socializoheshit, argëtoheshit dhe madje të bët miq të rinj kur nuk mund të shkonit askund. Por për shumë…
‘Tetris Effect’ sjell demo falas në PlayStation 4 këtë fundjavë
Në pak ditë, ne do të jemi në gjendje të provojmë një version të ri të Tetris siç nuk kemi parë kurrë më parë. Megjithatë, para se të dalë loja e plotë, ne do të jemi në gjendje ta marrim…