fbpx
Lojtarët profesionistë të PUBG janë të shqetësuar për PUBG Esports
Lojtarët mendojnë se esports ka probleme pas anullimit të skin-eve për PGC Ekipet e esports të PUBG të cilat do të konkurrojnë në Global Championship muajin tjetër nuk do të kenë skin-e me logon e secilit ekip. Në një email,…
Remaster-i i Miramar në PUBG sjell ndryshime të shumta
Season 5 në PUBG është realisht i gjithi për Miramar, siç kanë sugjeruar edhe dataminers. Ky sezon i ri sjell disa ndryshime për hartën në shkretëtirë. Ndoshta më i vërejturi është se do të popullohet me më shumë armë low-range…
Tani mund të hidhni thika, tiganë dhe karikatora kokës në PUBG
A mund të imagjinoni dot të hidhni një tigan zjarri në rrethin e PlayerUnknown's Battlegrounds dhe aktualisht të fitoni një chicken dinner? Sepse kjo është e mundur tashmë falë update-it më të fundit të battle royale-it. Krahas të bërit të…
PUBG Mobile bën ban 2,700 lojtarë të tjerë për 10 vite
Një tufë tjetër lojtarësh është bërë ban për dhjetë vite PUBG Corp po vërteton se është e vendosur për të mbrojtur integritetin e PUBG Mobile, duke bërë ban me mijëra lojtarë që bëjnë hile për një dekadë. Mbi 2,400 lojtarë…
Cheaters në PUBG Mobile janë bërë ban për dhjetë vite
PUBG Mobile vazhdon të marrë masa ndaj këtij fenomeni Nëse keni përdorur cheats për të marrë chicken dinner në PUBG Mobile, atëherë kemi disa lajme të këqija për ju. Mbi 3,500 lojtarë janë zgjuar sot me një ban 10 vjeçar…
Zhurma e hapave në PUBG do të kthehet siç ishte pas ankesave të shumta
PUBG Corp. po e dëgjon mendimin e lojtarëve Zhvilluesit e PlayerUnknown’s Battlegrounds vërtet që i dëgjojnë lojtarët. Llogaria e support-it të PUBG në Twitter postoi një tweet me një lajm të mirë ditën e djeshme, ku shpjegonte se ndryshimet në…
PUBG teston skill based matchmaking në Amerikën e Veriut
Tashmë do të luani kundër kundërshtarëve me të njëjtat aftësi si ju në PUBG PUBG ka filluar testimin e skill based matchmaking për lojtarët në PC në Amerikën e Veriut për të krijuar një matchmaking më kompetitiv, por lojtarët ende…
Numri i lojtarëve të PUBG arrin shifrën më të ulët që prej 2017
Loja megjithatë ngelet popullore PlayerUnknown’s Battlegrounds ka pasur një vit të vështirë deri më tani dhe numri i lojtarëve të lojës sa vjen dhe ulet. Në 9 shtator, PUBG kishte numrin më të ulët të lojtarëve që prej korrikut të…
PUBG ilustron tentativat e saj Anti-Cheat me një video
PlayerUnknown’s Battlegrounds është përballur me njerëz që bëjnë hile dhe luajnë në mënyrë të padrejtë që në fillim të popullaritetit të saj masiv. Vetë PUBG Corp është treguar shumë agresive ndaj hacker-ave, duke shkuar deri në pikën e thirrjes së…
Njoftohet një lojë e re PUBG
Loja e re e PUBG është në punë e sipër. Loja e ardhshme e PlayerUnknown Battlegrounds është në zhvillim e sipër. Kjo gjë është njoftuar nga botuesi i saj. Loja ende e patitulluar po bëhet nga një studio e re…