Tag: psn

Cyberpunk 2077 nuk ka gjasa të kthehet në PSN
Gjatë dhjetorit të kaluar, pas lëshimit të konsolës të Cyberpunk 2077, Sony mori vendimin për të hequr lojën tërësisht nga PSN Store. Kompania nuk e ka komentuar situatën që atëherë, por kjo ndryshoi natën e kaluar, me kreun e PlayStation,…
Sony do të ulë shpejtësinë e download të PSN në Europë
Mirupafshim digital downloads! Sony po planifikon të ulë shpjetësinë e download në PlayStation në Europë për shkak të pandemisë së coronavirus që është përhapur në të gjithë kontinentin dhe kalimit të lojtarëve online për t'u mbrojtur prej saj. Ne besojmë…
Një lojë e pazbuluar e Star Wars duket se është bërë leak përmes PSN
Një listim i Star Wars: Project Maverick mesa duket është shtuar në European PSN Një videolojë e re Star Wars, ajo që nuk është shpallur zyrtarisht nga botuesi Electronic Arts, mund të jetë zbuluar falë një liste të bërë 'datamine'…
FBI është në kërkim të një personi që përdori PS4 për të shpërndarë drogë
FBI i ka kërkuar Sony që të japë informacione rreth një përdoruesi të PS4, që mendohet të ketë përdorur shërbimin online të konsolës për të shpërndarë drogë me vlerë mijëra dollarë, si pjesë e një rrjeti të shpërndarjes së kokainës.…
Update-i 6.20 i PlayStation 4 është tashmë i disponueshëm
Përmirësime dhe stabilitet në performancë Sony lançoi update-in 6.20 për PS4. Ky update mund të download-ohet tani përmes PSN. Tiparet e reja sjellin performancë më të mirë dhe stabilitet në konsolin e Sony. Ky Upgrade shkon 426 MB në madhësi.…
Lojërat falas nga Playstation Plus për Korrikun në Japoni janë fantastike
Lojërat e PS4 për Korrikun nga Playstation Plus janë konfirmuar dhe çfarë lojërash janë! Lojtarët mund të votojnë për lojërat, në të cilat përfshihet Killzone: ShadowFall. Lojërat nga Playstation Plus për Korrikun janë konfirmuar për Japoninë dhe ne shpresojmë të…
Lojrat e përfshira në Playstation Plus për muajin Maj
Telltale Games është titulli kryesor për lojrat e PS Plus për muajin Maj 2017 Sony ka zbuluar lojrat e përfshira në Playstation Plus për muajin Maj. Ato janë Tales From the Borderlands për PlayStation 4, Blood Knights për PlayStation 3, Laser Disco…