Kur do të vijë loja e re e PlayerUnknown, Prologue?
"Prologue është një eksplorim i gameplay-it dhe teknologjisë së re." Brendan “PlayerUnknown” Greene mund të njihet për një lojë tjetër së shpejti. PlayerUnknown do të lançojë një lojë të re të quajtur Prologue, që u njoftua në Game Awards në…
Prologue nga PlayerUnknown nuk është PUBG 2 ose një shooter
Zhanri i lojës ende mbetet mister Prologue i PlayerUnknown u zbulua gjatë The Game Awards, por duket sikur Brendan "PlayerUnknown" Greene po sillet si Morpheus nga Matrix, pasi askush nuk duhet ta dijë se çfarë është Prologue. Teaser i lojës…
Loja e ardhshme e PlayerUnknown vjen me një trailer
Prologue është një teaser first-person në një pyll tropikal. Loja e ardhshme e PlayerUnknown mori teaser-in e saj të parë në The Game Awards dhe duhet ta pranojmë që duket fantastik. Videoja 30 sekondëshe paraqet një personazh në first-person në…