EA përcakton rregulla të reja për lojën online
Pozitive Play Charter është grupi i ri i udhëzimeve të komunitetit të EA, i zbatueshëm për të gjitha lojërat që ka publikuesi. Rregullat vetë nuk janë të zakonshme, por EA i ka vendosur ato në një format të lehtë për…
Të dhënat personale të 1 miliardë njerëzve janë bërë leak online
A është informacioni juaj online i sigurt? Nëse një gjë është e sigurt në epokën dixhitale, është se gjetja e informacionit dhe detajeve për një person nuk është aspak e vështirë. Mediat sociale si Facebook dhe Twitter, si dhe platforma…