Metro 2033 Redux dhe Everything janë falas në Epic Games Store
Merrni këtë javë, luajini kur të doni! Ndërkohë që javës së festës për Batman i vjen fundi, Epic Games Store sjell Everything dhe Metro 2033 Redux falas për t'u marrë këtë javë. Everything është një loj simulation e zhvilluar nga…
Lojtarët protestojnë kundër Epic Store duke shfryrë inatin në Steam
Gamerat janë të pakënaqur me ekskluzivitetin e Metro Exodus në Epic dhe po e shfryjnë inatin në një vend tjetër. Vendimi për të bërë lojën Metro Exodus ekskluzive të Epic Games Store, tre javë para lançimit ekskluziv të saj erdhi…