Apple do të përdorë procesorët e tyre për Mac
Mac-u i parë me procesor Apple do të vijë këtë vit Apple do të përdorë zyrtarisht procesorët e tyre për disa prej Mac. CEO i Apple Tim Cook zbuloi planet për përdorimin e chip-eve ARM të Apple në Mac duke…
Bug-u i Safari lejon hackers të përdorin kamerën e iPhone dhe Mac
Ata mund të marrin akses vetëm nëpërmjet një link-u Nëse po punoni me një Mac në shtëpi ose përdorni vazhdimisht një iPhone, sigurohuni që të shkarkoni update-t e fundit të sigurisë. Kërkuesi Ryan Pickren ka zbuluar detaje mbi disa probleme…
Merrni lojën Slime Rancher falas përmes Epic Games Store
Keni kohë deri më 21 mars E rradhës për tu marrë falas në Epic Games Store është Slime Rancher. Loja konsiderohet si një simulation i cili përdor disa elemente nga zhanra e farming simulator. Është e zhvilluar nga Monomi Park…
Rumble i Hearthstone Rastakhan u njoftua në BlizzCon 2018
Loja me karta dixhitale "Hearthstone" merr një zgjerim të ri në Rumble të Rastakhan. Shpallur në BlizzCon 2018, e dërgon lojën në  "Gurubashi Arena" dhe është e mbushur me lor në lidhje me trolls, loa e tyre (shpirtrat e lashtë…