fbpx
Parlamenti Britanik kërkon që PEGI të klasifikojë loot boxes si kumar
Shqetësimet e UK mbi loot boxes vazhdojnë Loot boxes duket se mund të jenë drejt shfarosjes, sepse dita ditës zhvilluesit kuptojnë gjithmonë e më shumë se janë më rehat po të përdorin metoda të tjera më të drejta. Gjithsesi kjo…
EA fiton Rekord Guinness për komentin me më shumë downvotes në Reddit
E mbani mend skandalin me loot boxes në 2017? Electronic Arts ka fituar një nga rekordet më të këqia Guinness. Proudhuesi i lojërave ka fituar Rekordin Botëror Guinness të 2020 për komentin me më shumë downvotes në Reddit. Kjo ka…
EA premton se nuk do e prishë Need for Speed Heat me loot boxes
Zhvilluesi duket të ketë mësuar nga gabimet me Need for Speed: Payback. Fansat e serisë së Need for Speed mund të jenë më të qetë mbi instalimin e fundit të serive, sepse Need for Speed Heat nuk do të ketë…
Fortnite krahasohet me një kazino & EA krahason loot boxes me vezët e Kinder në këtë mbledhje parlamentare
Përfaqësuesit nga EA dhe Epic u takuan me komitetin Britanik të Teknologjisë, Medias, Kulturës dhe Sportit këtë javë gjatë një seance investigative mbi "varësinë ndaj teknologjive". Mbledhja ishte relativisht e tensionuar dhe vazhdimisht kalonte në tematika si verifikimi i moshës…
Ky ligj do të ndalojë studiot e lojërave që ti shesin loot të miturve
"Nuk ka asnjë justifikim për ekspozimin e fëmijëve ndaj këtyre praktikave." Senator Josh Hawley ka njoftuar se do të prezantonte një ligj që do të ndalonte taktikat manipulative në videolojëra për të mitur, përfshirë këtu ndalimin e shitjeve të loot…
FIFA 19: EA bie pre e presionit ndaj microtransactions në Belgjikë
Vendos dikë nën presion të mjaftueshëm dhe do të presësh menjëherë rezultate. Ky ishte rasti me EA në lidhje me problemin e Microtransactions në Belgjikë. Loja më e ndikuar nga kjo ishte pikërisht FIFA 19. Kjo pasi qeveria Belge klasifikoi…