fbpx
Si të shikoni permierën e bashkëpunimit Fortnite x Batman?
Merrni shpërblime duke ndjekur në faqen tonë livestream-in që nis sot në orën 14:00 Bashkëpunimi Fortnite x Batman do të vijë këtë fundjavë dhe sot do të keni mundësi të shikoni premierën e tij. Epic Games ende nuk ka dhënë…
Policia sulmon Kampionin e Botës në Fortnite gjatë një livestream-i
Fatmirësisht, situata u mbyll me një fund të lumtur. Një njeriu normal nuk do i shkonte mendja se dikush që luan videolojëra dhe nxjerr para nga kjo gjë do të shënjestrohej ndonjëherë nga policia, por edhe bota e të bërit…
Zbulohet gameplay nga Borderlands 3, së bashku me shumë veçori
Janë zbuluar plot 3 orë nga loja Gearbox Software na dha ditën e djeshme pamjen e parë të gameplay-t në Borderlands 3, në një livestream i cili theksoi disa veçori që studioja ka implementuar në lojën e ardhshme, e cila…