Tag: kojima

Raportohet se Silent Hill mund të ketë një reboot në PS5
Thashetheme të reja, deri diku të besueshme, kanë qarkulluar për një reboot të mundshëm të Silent Hill në PS5. Këto erdhin nga përdoruesi i Twitter: Aesthetic Gamer dhe Rely on Horror, dy burime që në të kaluarën zakonisht kanë qenë…
Luani PT në PC-në tuaj
Një 'klon' perfekt i kryeveprës thriller të Kojima. Një zhvillues me 'username' Qimsar bëri një post në Reddit duke informuar botën se ai ka zhvilluar PT për PC! PT është një demo e krijuar nga Hideo Kojima për Silent Hills, e cila…
Kur Kojima ia shpjegoi në fillim Death Stranding skuadrës së tij, “askush nuk e kuptoi!”
Përveç një spoti të vogël në një montazh trailer-i në konferencën për shtyp të Playstation në E3 2017, Death Stranding mungonte në E3. Njësoj siç tha Hideo Kojima. Por vetë ai ishte prezent për një sesion pyetje-përgjigjesh në E3 Coliseum…