Alan Wake dhe For Honor janë falas në Epic Games Store këtë javë
Keni kohë deri në 9 gusht për t'i marrë Sot janë zbuluar lojërat më të reja falas në Epic Games Store: Alan Wake dhe For Honor. Të dy lojërat e sipërpërmendura do të mund të merren falas deri të premten,…
Sea of Thieves hedh perkohësisht nga froni Fortnite – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. PS Plus ofron Hitman, For Honor dhe 100 GB cloud storage për shkurtin 4. Metro Exodus kalon ekskluzivisht në Epic Store 3. Shikoni të dhenat tuaja në PUBG Reprot 2. EA…
PS Plus ofron Hitman, For Honor dhe 100 GB cloud storage për shkurtin
Ky është muaji i fundit për PS Plus Subscribers në PS3 dhe PS Vita Subscriberat e PlayStation Plus kanë një muaj të mirë përpara tyre. Sony do ju japë anëtarëve të PS Plus Hitman të 2016s dhe For Honor për…