Tag: Focus Home Interactive

A Plague Tale 2 mund të jetë në zhvillim e sipër
Duket se A Plague Tale 2 mund të jetë në punim e sipër. Kjo sipas raportimeve së vazhdimi i A Plague Tale: Innocence i Asobo Studio është në zhvillim e sipër dhe do të lançohet rreth 2022. Sipas burimit të…
Zbulohen screenshot-et dhe trailer-i i RPG-së së re Greedfall
Loja do të prezantohet në E3 2019 dhe është zhvilluar nga SPIDERS Focus Home Interactive ka zbuluar trailer-in dhe screenshot-et që do të paraqiten në E3 për RPG e re nga SPIDERS, Greedfall. Loja do të zhvillohet në shekullin e…
A Plague Tale: Innocence Review
Në një industri që ka si qëllim vetëm të fitoje, Focus Home Interactive konsiderohet si një kompani e mire. Jemi në mes të 2019s dhe pak a shumë kemi pare me dhjetëra multiplayers që tentojnë të çajnë tregun, vetëm për…
16 minuta gameplay nga A Plague Tale: Innocence
Gjatë Gamescom 2018 këtë vit, Focus Home Interactive paraqiti një trailer prej 16 minutash për lojën e ardhshme e Asobo Studio, A Plague Tale: Innocence. Në E3, gazetarët e lojës mund të shohin prapa dyerve të mbyllura një sekuencë më…