A do të ndeshet Logan Paul me Floyd Mayweather?
Interneti ngriti kokën kur filluan të qarkullonin thashetheme rreth Floyd Mayweather dhe Logan Paul për një ndeshje boksi, por a do të ndodhë kjo? Ja çdo gjë që dimë deri më tani. 16 shtatori ishte pika e parë kur u…