fbpx
Valve konfirmon se Outlanders Update do të vijë pas Chengdu Major
Valve jep më shumë detaje mbi update-in e ardhshëm Pas ankesave të komunitetit të Dota 2 për mungesën e komunikimit nga Valve, zhvilluesi më në fund ka zbuluar datën e ardhjes së update-it të madh të rradhës, por jo në…
Kur do të vijë patch 7.23 në Dota 2?
Një patch i madh me shumë ndryshime, si dhe një ditë e madhe për Dota 2 Lojtarët e Dota 2 kanë disa muaj që presin për patch-in e ri të madh në lojë, duke marrë parasysh faktin se ata kanë…
Fansat e Dota 2 i kërkojnë Valve të reklamojë më shumë
Kjo ndodhi pas zbulimeve për 10-vjetorin e League of Legends Lojtarët e shumtë të Dota 2 duan që  Valve të rrisë reklamimin e lojës pas festimeve të Riot për 10-vjetorin e League of Legends. Riot zbuloi shumë gjëra të reja,…
Tfue fiton më shumë para duke luajtur Fortnite se Presidenti Trump
Mbase Shroud kishte të drejtë Ndoshta për shumicën prej nesh një karrierë në politikë do të ishte më fitimprurëse se një karrierë në videolojëra, por për një pjesë të caktuar njerëzish, faktet sugjerojnë të kundërtën. Duket se fitimet që disa…