fbpx
Nitro Games e Discord do të mbyllet në tetor
Askush nuk po i luan lojërat flas, ndaj Discord thjesht do i heqë. Programi Nitro i Discord, një shërbim subscription që ofron opsione shtesë në këtë platformëdhe akses në shumë lojëra indie do të mbyllet. Discord tha se ka mësuar…
Discord do të sjellë streaming për lojëra, por më ndryshe nga Twitch
Me Go Live, ju do të mund të bëni stream veten tuaj duke luajtur një lojë përpara 10 miqve. Discord do të sjellë një tipar të quajtur Go Live për aplikacionin e tij në desktop në datë 15 gusht. Ky…
Discord mund të jetë konkurenti i ardhshëm i Epic dhe Valve
Discord ju ofron zhvilluesve ndarjen 90/10 të fitimeve Discord filloi të shiste lojëra përmes platformës së tij në gusht dhe tani ai do i lejojë zhvilluesit të marrin 90% të fitimeve që nga 2019. Këtu ai ia kalon edhe Epic…