Tag: Diablo 2: Resurrected

Diablo 2: Resurrected Review
Për ata që nuk janë informuar, Diablo 2 është një action-adventure me elementë RPG, e vendosur në një univers të errët me engjëj, demonë dhe të gjitha llojet e qenieve të liga. Pas publikimit të tij në 2000, ajo ishte…
Kombinimet më të mira për secilin class në Diablo 2 | GUIDE
Ka shtatë klasa që mund të luhen në Diablo 2: Resurrected dhe ofron stile fleksibël të lojës. Ndërsa rriteni, duhet të zgjidhni aftësitë. Në varësi të talenteve që zgjidhni, mund të keni përvoja krejtësisht të ndryshme me secilën klasë. Ky…
Single-Player Alpha për Diablo 2: Resurrected nis këtë të premte
Çdokush ka pasur mundësinë për t’u regjistruar për Diablo 2: Resurrected alpha prej disa kohësh, por Blizzard nuk kishte publikuar shumë detaje rreth lojës deri tani. Zhvilluesit e lojës kanë konfirmuar se single-player alpha do të nis këtë të premte.…