Denuvo ka publikuar teknologjinë e tij Anti-Cheat në GDC
Teksa industria e gaming është rritur në mënyrë të mrekullueshme me kalimin e kohës edhe numri i hileqarëve që vijnë me lojëra të ndryshme është rritur me të. Për të niveluar pak gjërat, eksperti i DRM Denuvo ka lançuar zgjidhjen…
Denuvo mund të jetë duke ulur FPS tuaj në Devil May Cry 5 me 25%
Versioni pa Denuvo mund të luhet në Steam dhe rrit deri në 20FPS Në një postim në faqen e Steam community të Devil May Cry 5, një lojtar zbuloi një file i cili me shumë mundësi ishte përdorur nga ekipi…
PREY është krakuar brenda 10 ditëve
Denuvo nuk kishte mundësinë për të shpëtuar Prey-in nga piratet. Denuvo është sistemi më i fundit për mbrojtje që shohim gjithnjë e më shpesh në industrinë e lojërave për PC. Sistemi Denuvo është tashmë një nga armët më të fuqishme që…