Scorpion i Mortal Kombat do të sjellë filmin e tij të animuar
Scorpion's Revenge do të lëshohet këtë vit Mortal Kombat tashmë ka dy filma në zhvillim. Krahas filmit aksion të vitit të ardhshëm Mortal Kombat, një i animuar është gjithashtu në punime, duke u fokusuar në ninja-n tonë të preferuar. Mortal…
Shikoni trailerin e ri të Birds of Prey
Pas një ndarjeje të tmerrshme... Traileri i dytë i plotë i Birds of Prey të DC u postua të enjten, duke detajuar më mirë rikthimin në ekran të Dr. Herleen Frances Quinzel. Pasi u nda me Joker, Harley Quinn e…
Foto nga seti i Batman mund të zbulojnë pamjet e para të Penguin
Një vit i ri është këtu, dhe kjo do të thotë që Batman po përgatitet të bëjë një rikthim të madh. Jo shumë kohë më parë, puna filloi në Batman-in e Matt Reeves, dhe foto të ndryshme nga seti kanë…