Tag: crosshair

CS:GO Crosshairs | Kodet më të mira të crosshair në CSGO
Fitorja në Counter-Strike: Global Offensive varet shumë nga aftësia juaj për të kapur gjuajtjet tuaja. Një crosshair i përsosur CSGO mund të ndihmojë me aim dhe saktësinë tuaj, duke rritur përfundimisht performancën tuaj. Ne kemi mbledhur për ju disa nga…
CS:GO Crosshairs | Crosshairs më të tmerrshëm në CS:GO
Crosshair më i mirë Counter-Strike është gjithmonë një çështje debati, por ato më të këqijat mund të shkatërrojnë edhe aim-in e lojtarëve më të mirë. Pas vitesh të panumërta kërkimi, mund të kemi gjetur Crosshairs më të këqinj të mundshëm…
Këto janë crosshairs më të mira që mund të merrni në CS:GO
Crosshairs kanë një ndikim masiv në lojën tuaj në Counter-Strike: Global Offensive. Statistikat kanë treguar se shumica e lojtarëve zgjedhin një lloj të veçantë të ndërlidhjeve në CSGO si në lojëra të rangut të lartë ashtu edhe në atë të…
CS:GO Crosshairs Pro për CS:GO në 2022
Ekzistojnë disa mënyra se si lojtarët mund të kenë crosshairs të lojtarëve pro. Mënyra e parë për t'i kopjuar ato është përmes console-it të CSGO. Është një metodë e vjetër, por jep më shumë kontroll mbi rregullimin e secilit crosshair.…
Këto janë crosshairs më të mirë për CS:GO
Konfigurimet më të mira për crosshair në CS:GO të përdorura nga lojtarët profesionistë Counter Strike: Global Offensive është një ndër lojërat më popullore multiplayer e cila luhet nga miliona lojtarë çdo ditë kudo në botë. Loja iu ofron mundësinë për…
Valorant Crosshair | Konfigurimet më të mira në Valorant
Në qoftë se keni probleme me crosshair në Valorant, këto konfigurime mund t’iu ndihmojnë. Shumica e lojërave FPS (First Person Shooter) ku gjithashtu është pjesë edhe Valorant janë lojëra ku aspekti competitive i tyre është tepër i dukshëm. Për të…
Këto janë settings, crosshair dhe keybinds të DrLupo në Valorant
Ja se si duken settings-at e tij Lançimi i Valorant ka tërhequr shumë streamers dhe DrLupo ishte një prej tyre. Veterani i zhanrit battle royale menjëherë e provoi lojën dhe eksperienca e tij në shooters menjëherë e ndihmoi atë të…
Këto janë crosshair dhe settings të Shroud në CS:GO
Ja se çfarë konfigurimi përdor një prej lojtarëve më të mirë të CS:GO Shroud nuk luan aq shumë CS:GO sa më parë, por kjo nuk bën që ai të mos jetë një prej lojtarëve më të mirë të lojës. Ish-lojtari…
Update-i i fundit i CS:GO sjell patches dhe një menu të re
Update-i më i fundit ringjall menutë e lojës, si dhe rregullon disa bugs Skin-et e lojtarëve në CS:GO kanë qënë një temë diskutimi për një kohë të gjatë, edhe pse ato janë pëlqyer shumë nga lojtarët e rëndomte. Tashmë, të…