DiRT Rally 2.0: Luajeni falas në Xbox One gjatë fundjavës
Ju mund ta provoni lojën racing DiRT Rally 2.0 pa ndonjë detyrim shtesë këto ditë, të paktën në Xbox One. Nëse ndonjëherë kishit dëshirën të provonit videolojën racing DiRT Rally 2.0, e keni tashmë mundësinë veçanërisht për pronarët e Xbox…
Një lojë e re e serive Grid do të vijë në shtator
Kanë kaluar pesë vite që nga loja e fundit. Përsa i përket lojërave me gara, Grid është një lojë e mirë. Deri në 2014 kishim dy lojëra Grid dhe pastaj për arsye të panjohura thjesht nuk u publikuan më lojëra…
F1 do të lançohet dy muaj më herët se zakonisht
Hip Hip Urraa! Data e lançimit të F1 është vendosur. Pikërisht 28 qershori. Kjo datë është dy muaj më herët se sezoni normal i Formula 1 . Krahas lanimit më të hershëm loja do të përfshijë edhe një regulation-car zyrtare…
F1 2018: Çfarë ju duhet që ta luani lojën në PC
Codemasters ka lëshuar përmes Steam kriteret minimale dhe të rekomanduara për F1 2018. Siç mund ta shihni më poshtë, ju mund të luani pjesën më të fundit të serive edhe nëse keni një kompjuter të vjetër më të ulët /…
Trailer-i i parë ‘gameplay’ i F1 2018
Botuesi Codemasters ka lëshuar trailer-in e parë të gameplay-t për F1 2018. Në video ju merrni një shije të karakteristikave të reja të simulimit të Formula 1, i cili dëshiron të sigurojë një mënyrë të plotë të karrierës për një…