Leak: DLC e re e CS:GO mund të jetë co-op
Pavarësisht konkurencës nga lojëra si Overwatch, Fortnite dhe Rainbow Six: Siege, Counter-Strike: Global Offensive mbetet një nga multiplayer-at më të mira në botë, ndaj është pak e çuditshme të dëgjosh se DLC e rradhës së lojës mund të përfshijë misione…
Funcom lançon videon e parë të co-op gameplay për Conan Unconquered
Loja është e disponueshme për pre-order në Steam Në vetëm tridhjetë ditë, RTS i ri nga veteranët e Command & Conquer te Petroglyph do të bëjë debutin e tij. Conan Unconquered do të lançohet në Steam me datë 30 maj. Loja…
Modi i ri që kthen Skyrim në multiplayer hyn në closed beta
Së shpejti do të keni mundësinë të eksploroni Skyrim së bashku me 8 miqtë tuaj në Skryrim Together. Edhe pse Bethesda tentoi të kthente serinë Fallout online me Fallout 76, le të themi që rezultatet nuk ishin aspak të kenaqëshme.…