Tag: clubhouse

Clubhouse vjen më në fund në Android
Pas më pak se një muaji në testimin beta, Clubhouse tani është zyrtarisht i disponueshëm në të gjithë botën dhe tani është i disponueshëm për t'u shkarkuar nga Google Play Store. Aplikacioni nuk do t'ju kërkojë më të jeni të…
Të dhënat e më shumë se një milion përdoruesve të Clubhouse janë bërë leak
Nxjerrja sheshit në shkallë të gjerë të të dhënave është bërë pothuajse një trend për rrjetet e reja sociale. Tashmë edhe Clubhouse është bërë pjesë e këtij grupi. Cyber News raportoi gjatë fundjavës se të dhënat personale për rreth 1.3…
Veçoria e re e Discord, e ngjashme me Clubhouse, është në dispozicion tani
Discord është kompania e fundit për të prezantuar një veçori të ngjashme me Clubhouse që i lejon njerëzit të transmetojnë me lehtësi audio chats live në një dhomë të dëgjuesve virtualë. Veçoria e re e Discord, e quajtur Stage Channels,…
Ҫ’është Clubhouse dhe si të bëheni pjesë e këtij aplikacioni?
Clubhouse është një aplikacion hibrid midis një podcast dhe konferencave me të famshëm, i cili mund të ndodhi kudo, në çdo kohë dhe ju mund të merrni pjesë në të vetëm nëpërmjet ftesave. Nëse jeni të interesuar në industrinë e…