fbpx

Tag: challenges

MrBeast kalon 2 ditë i groposur nën tokë
YouTuber-i i njohur MrBeast ka kaluar limitet duke qëndruar në një kuti nëntokësore për 50 orë rresht. Jimmy ‘MrBeast’ Donaldson bën disa nga videot më të çmendura në YouTube, sidomos harxhimi i lekëve. Ai ka bërë video në platformë që nga viti 2012 dhe…
Bëhen leak misionet Hide and Seek në Fortnite
Jo, nuk kanë lidhje me hapa-dollapa Fortnite Battle Royale ka shtuar vazhdimisht sfida dhe misione për një kohë të limituar, si dhe duke zëvëndësuar battle stars të fshehur me letra sekrete nëpër hartë. Sfidat e reja Hide and Seek i…
Bëhen leak sfidat Meteoric Rise dhe shpërblimet e Visitor në Fortnite
Lojtarët e Fortnite Battle Royale do të mund të merren me disa sfida të Meteoric Rise së shpejti. Ky set i ri sfidash do të shtohet në lojë në një të ardhme të afërt. Gjithçka u zbulua përmes një leak-u…