fbpx
BRUTE marrin një fund shpërthyes nga virusi i ri në Fortnite
Duket se Epic ka gjetur një mënyrë mjaft interesante për t'i zhdukur BRUTE nga Fortnite. Komuniteti i Fortnite më në fund mund të gëzojë, pasi duket se zhvilluesit më në fund po heqin BRUTE mech nga loja nëpërmjet një virusi…
Epic heq BRUTE Mech nga Fortnite për shkak të një tjetër problemi
Komuniteti po feston sërish tani Epic ka hequr përkohësisht B.R.U.T.E. mechs nga të gjitha playlist-et e Fortnite, kompetitiv dhe casual, për herë të dytë këtë sezon. Mechs kanë marrë shumë kritika dhe urrejtje nga lojtarët sepse janë shumë të fortë…
Lojtarët e Fortnite duan që Epic ta heqë nerfin e Turbo Building
"Kjo lëvizje praktikisht zeron të gjithë nerfin që Epic i dha BRUTE Mech" Gjatë javëve të fundit battle royale-i i famshëm Fortnite ka marrë dy nerfe masive. Së pari i bëri nerf BRUTE mech. Kjo lëvizje e Epic u prit…
Ky exploit me BRUTE mech në Fortnite ju garanton Victory Royale
Ardhja e BRUTE Mech në Season X të Fortnite po i inatos lojtarët edhe më shumë, pasi një glitch i ri është zbuluar që ju bën literalisht të pamposhtur. Ardhja e BRUTE ka sjellë shumë kontradita në Fortnite, ku shumë streamera që…
Dakotaz do të ndalojë së shpenzuari para në Fortnite
Lojtarët mbështesin mendimin e tij dhe thonë se shpjegimi i Epic për B.R.U.T.E nuk qe i mjaftueshëm Shumë lojtarë të Fortnite nuk ishin të kënaqur nga shpjegimi i Epic se pse robotët gjigandë overpowered B.R.U.T.E. janë akoa pjesë e lojës.…
Epic mbron mechs në Fortnite, duke thënë se nuk shkaktojnë shumë eleminime
"Misioni i Fortnite është të sjelli lojtarët së bashku për të kaluar mirë dhe t'i japë të gjithëve një mundësi për të fituar pa dallim aftësie" Kohët e fundit, nëse keni ndjekur streamer-at e Fortnite ose keni hapur subreddit-in e…
BRUTE Mechs do bëhen nerf në Fortnite, por lojtarët janë ende të inatosur
Epic Games më në fund e ka zgjidhur problemin e B.R.U.T.E mech në Fortnite Battle Royale, por këto ndryshime nuk janë pritur shumë mirë. Në 9 gusht Epic Games hodhi postimin e fundit në blogun e tij, duke diskutuar planet…