Update-i i ri i PUBG Mobile shton një tjetër Zombie Mode
Update-i i fundit për versionin mobile të PUBG sjell një Zombie mode të dytë. Ky update gjithashtu përmirëson Survive Till Dawn, mode-in ekzistent me zombie. Darkest Night është emri i mode-it të ri. Në të ju ose skuadra juaj përballent…
Patch-i i ri i PUBG më në fund sjell ndryshimet e kërkuara
Gjatë testimit, lojtarët e PUBG raportuan një bug veçanërisht të bezdisshëm në patch 24 që e detyroi lojën të shfaqej në windowed full screen, pavarësisht se mund të zgjidhje native fullscreen. Ky bug nuk u rregullua në kohën e duhur,…
Me sa duket PUBG do të vijë në PS4 në dhjetor të këtij viti.
Duket se PlayerUnknown's Battlegrounds do të vijnë në PS4 pas një viti të ekskluzivitetit të Xbox One console, nëse baza e të dhënave e PS4 është ndonjë tregues. Një përdorues në forumin PSNProfiles zbuloi se informacioni rreth PUBG ishte i pranishëm…
Lojtarët e PUBG ankohen ndaj sistemit të ‘matchmaking’
Shumë lojtarë të PlayerUnknown's Battlegrounds në PC po rebelohen kundër update-it më të fundit të lojës, gjë që ka ndryshuar sistemin e 'matchmaking' dhe ka sjellë pasoja të papritura tek fansat e lojës. Në diskutim është Update-i 22 i PC,…
PUBG Mobile: Shtohet harta ‘Sanhok’
PUBG Mobile: Shtohet harta Sanhok në update-in e shtatorit. Bluehole njoftoi se harta e tretë (Sanhok) u shtua në PUBG Mobile me 'update'-in e shtatorit. 'Update'-i i shtatorit u instalua për Android dhe iOS dhe harta e Sanhok përfshin peisazhet…
PUBG: Update-i për Xbox One do të vijë 2-4 javë pas atij në PC
Fansat e versionit Xbox One të PUBG kanë pyetur veten kur përditësimet, të cilat janë zhvilluar së pari për versionin PC, gjithashtu do të shfaqen në konsolin e tyre. Ekipi zhvillues tani tha se patch-et do të jenë të disponueshme…