Ja si mund të merrni setin e skinit të Sorana në Fortnite Chapter 2
Shumica e sezoneve në Fortnite Battle Royale kanë patur një skin ose një veshje sekrete që lojtarët mund të marrin, duke plotësuar një listë të caktuar sfidash përgjatë javëve të para të sezonit. Për Season 1 të Chapter 2, ky…
Ja ku mund ta gjeni gërmën ‘E’ për misionet e javës së 8 në Fortnite
Fortnite Chapter 2 është tashmë në javën e tij të tetë dhe lojtarët që kanë qenë duke plotësuar sfidat e Alter Ego së shpejti do të mund të gjejnë gërmën e fundit të mbetur, të pozicionuar diku në hartë. Thuajse…