Detajet e reja të plotit të Avatar 2 zbulojnë më shumë për historinë e filmit
Prisni të shikoni më shumë nga Pandora në vazhdimet e Avatar. Producenti i Avatar 2, Jon Landau, ka dolur për vazhdimin e filmit, duke sugjeruar se filmi i 2021 do të lidhet shumë me familjen dhe se do të shohim…
Fotot e reja të setit të Avatar 2 tregojnë aktorët në aksion
Avatar vërtet mund të ketë dalë përpara një dekade, por kjo nuk do të thotë që nuk jemi të emocionuar për të parë se çfarë ka qenë duke përgatitur James Cameron për vazhdimin e tij. Fakti që Avatar 2, 3,…