Tag: Assasin’s Creed

Ubisoft shpall Assasin’s Creed Valhalla roguelite mode falas
Nëse keni dashur ndonjëherë një përvojë të Assassin's Creed Valhalla, atëherë mode roguelite i ri i AC Valhalla ndoshta është për ju. Ubisoft njoftoi Assassin's Creed Valhalla: The Forgotten Saga si pjesë e 15 vjetorit të serisë. Mode-i Forgotten Saga…
Egjiptologët përdorin Assassin’s Creed: Origins për të Mësuar Historinë

Të gjithë kemi dëgjuar për cilësimet historikisht të sakta që banojnë brenda ekskluzivitetit të Assassin’s Creed të Ubisoft. E pajisur me Discovery Tour-in e saj, tituj të tillë si Assassin’s Creed Origins vërtetojnë përvojën historike dhe përfaqësimi i tij i…

Konferenca e Ubisoft në E3 është programuar për 10 qershor
Ubisoft do të mbajë konferencën e vet vjetore të shtypit E3 të hënën, 10 qershor, njoftuan të mërkurën në Twitter. Shfaqja e këtij viti do të fillojë në orën 1 të pasdites, i cili është orari i zakonshëm i Ubisoft.…
Assassin’s Creed 3 Remastered do të publikohet së shpejti nga Ubisoft
Assassin's Creed 3 Remastered, e cila u shpall në shtator si pjesë e Assassin's Creed Odyssey, do të dalë më 29 mars, njoftoi Ubisoft të mërkurën. Përveç rezolucionit 4K dhe HDR, rikrijimi i lojës së vitit 2012 do të përfshijë…
Assassin’s Creed Odyssey: Traileri i ri me fokus në betejat detare
Javët e fundit, Ubisoft ka filluar të nxjerri një seri videosh që përqendrohen në aspekte të ndryshme të Assasin's Creed Odyssey, ku ekipi e zhvillimit analizon të gjitha ndryshimet dhe përmirësimet që janë bërë në krahasim me lojërat e mëparshme…