Tag: asmongold

Asmongold flet për YouTube Gaming “Edhe Mixer ishte më i mirë”
Asmongold e shan YouTube Gaming, duke e përshkruar atë si "plehra komplet" në krahasim me Twitch përpara se të pretendonte se platforma e streaming tashmë e zhdukur e Microsoft, Mixer, ishte më e mirë. Asmongold është një nga streamers më…
Asmongold mendon se duhet ta lë Streaming përgjithmonë
Twitch streamer Asmongold ka deklaruar se ai mund të heqë dorë nga streaming nëse përfundon duke bërë një pushim tjetër. Asmongold është një nga streamers më të mëdhenj në Twitch dhe është i njohur gjerësisht për të luajtur MMO në…
Asmongold tallet me njerëzit që shpenzojnë miliona për NFT
Ylli i Twitch Asmongold nuk ka frikë të shprehë opinionet e tij për tema, dhe tani, rritja e NFT-ve ka kaluar në mendjen e tij. Megjithatë, pikëpamjet e tij për teknologjinë blockchain nuk u përshtaten të gjithëve. Rritja eksponenciale e…
Një streamer tjetër mund t’i largohet Twitch
Asmongold është një nga streamer më të mëdhenj në Twitch, por ai u tha shikuesve kohët e fundit se ai shpejt po humbet interesin për streaming.. Në çdo ditë të caktuar Asmon mund të gjendet në krye të Twitch me…
WoW arrin 1 milionë shikues në Twitch me lançimin e Shadowlands
Ky është maksimumi i lojës për 2020. Nuk u desh shumë që expansion-i World of Warcraft Shadowlands të linte shenjën e tij në Twitch. Në më pak se 20 minuta nga lançimi i saj, loja arriti maksimumin e shikuesve për…
Asmongold shpjegon pse Shadowlands mund të jetë expansion-i më i mirë i WoW
Asmongold ka shpjeguar pse mendon se expansion-i i ardhshëm i World of Warcraft, Shadowlands mund të jetë më i miri nga të gjithë, mbi të gjitha kur vjen puna për të sjellë një frymë të re në MMORPG e Blizzard.…
Cilët ishin streamer-at më të suksesshëm gjatë 2019?
Kush e ka marrë kurorën e streaming? Nga lojtarët profesionistë të Fortnite tek talentet e muzikës, streamer-at IRL dhe më shumë, bota e çuditshme dhe magjepsëse e stream-ing është e mbushur me gjithçka. Disa kanë kaluar nga stream-ing në dhomën…
Asmongold mbetet më i pari në Twitch, pavarësisht rënies së WoW
Streamer-i i njohur Asmongold ka ruajtur vendin e tij si më i shikuari në Twitch përgjatë tetorit, pavarësisht rënies së World of Warcraft në çartet botërore. Twitch ka patur goxha ndryshime në platformën e tij kohët e fundit me Ninja,…
Tfue & Shroud munden nga Asmongold për shikueshmërinë më të lartë në Twitch
Këto janë kohë të mira për Asmongold Streamer-i i njohur i World of Warcraft, Asmongold ka dominuar të gjitha çartet e Twitch në gusht me ardhjen e popullaritetit masiv të World of Warcraft Classic. Që kur loja e Blizzard u…