Tag: alpha

Black Ops Cold War alpha fillon të premten në PlayStation 4
Call of Duty: Black Ops Cold War alfa multiplayer fillon të premten në PlayStation 4 Adhuruesit e interesuar për Call of Duty: Black Ops Cold War nuk do të duhet të presin gjatë për të marrë një shije të veprimit.…
World of Warcraft: Shadowlands alpha fillon këtë javë. Ja si të regjistroheni
Expansion-i i ardhshëm i World of Warcraft, Shadowlands, u njoftua në BlizzCon, por nuk kemi dëgjuar shumë detaje për të që atëherë. Kjo tashmë ka ndryshuar, pasi closed alpha e Shadowlands është përllogaritur që të fillojë "më vonë gjatë kësaj…
League of Legends: Wild Rift Beta mund të vijë më shpejt seç pritej
Një ndryshim në faqen zyrtare hedh shenja drejt kësaj Nëse jeni entuziastë për League of Legends: Wild Rift, ka mundësi që ta provoni atë më shpejt seç mendoni ju. Kur u zbulua fillimisht, website zyrtar i Wild Rift thoshte se…
Gunfight Alpha 2v2 e CoD: Modern Warfare është live në PS4
Erdhi live më herët nga ç'pritej. Activision i habiti të gjithë fansat e Call of Duty, duke e sjellë Alpha-n 2v2 të Modern Warfare një ditë më herët. Kjo Alpha është tashmë live dhe ekskluzive vetëm për PS4. Ajo supozohej…
Shikoni një mision të plotë të Anthem në këtë video gameplay
'Lost Arcanist' është misioni i alpha testit të dhjetorit Alpha test-i i Anthem në dhjetor ishte mjaft i mirë. Shumë i ngjashëm me Destiny, gjë kjo që ose do e ndihmojë ose do e dëmtojë me shitjet. Gjithsesi përgjithësisht dukej…