Nga Zoom në Fortnite, çdo aplikacion që mund të bëhet ban nga Trump
Zyrtarët e Shtëpisë së Bardhë gjithashtu kanë zhvendosur fokusin e tyre në aplikacione si WeChat, e cila është akuzuar për ndarjen e të dhënave të përdoruesve me qeverinë kineze Është e gjitha pjesë e një lufte teknologjike përshkallëzimi midis Trump…
Zoom regjistroi 300 milion pjesëmarrës të përditshëm në prill
Më shumë se 2 triliardë minuta të shpenzuara në telekonferenca Pandemia është përqendruar në aplikacione telekonferencë pasi gjithnjë e më shumë njerëz punuan nga shtëpia. Fituesi i madh në këtë sektor ishte padyshim Zoom, të cilët në raportin tremujor të…
Red Dead Redemption 2 është armiku më i ri i Zoom
Të gjithë rrotull zjarrit. Të punuarit nga shtëpia zakonisht përfshin orë të tëra me mbledhje online përmes platformave si Zoom, Webex, Microsoft Teams etj. Gjithsesi, ishte e pashmangshme që do të gjendeshin mënyra më kreative për këto komunikime. Shkrimtarja dhe…
Kthejini telefonatat e Zoom në një skenë RPG me këto sfonde nga Square Enix
Një set i ri sfondesh nga Kingdom Hearts dhe Trials of Mana, që mund të përdorni në Zoom janë postuar nga Square Enix, për t'i bërë telefonatat tuaja pak më aventuriere. Kompania postoi disa imazhe që tregojnë mjedise të videolojërave…
Messenger Rooms është përgjigjja e Facebook-ut për Zoom
Video-telefonatat me deri në 50 persona Aplikimet për telekonferencë po përjetojnë rritje të paparë në pandemi dhe Facebook nuk dëshiron të humbasë këtë mundësi. Deri më tani, ajo ka mbështetur deri në 8 persona në thirrjet e videove për Messenger.…
Google ndalon përdorimin e Zoom për punonjësit e tyre
Ky ndalim erdhi për shkak të problemeve të sigurisë Google do të ndalojë përdorimin e platformës Zoom nga punonjësit e tij. Kompania përmend problemet e sigurisë me aplikacionin që janë zbuluar që prej kthimit të Zoom në një prej shërbimeve…
Si u bë Zoom një software kaq popullor kaq shpejt
Zoom megjithatë ka patur dhe shumë rreziqe privacie dhe sigurie Thuajse të gjithë e njohin Zoom tani: prindër, kolegë, miq, gjyshër dhe komshinj. Kompania e software-it të videokonferencave që u bë publike vitin e kaluar po kalon një moment mjaft…
Distriktet e shkollave ndalojnë përdorimin e Zoom për arsye privatësie
Shqetësimet përsa i përket sigurisë së Zoom janë duke lënë një impakt real në përdorimet e platformës për qëllime edukative. Disa distrikte të shkollave në US, përfshirë këtu zona të mëdha si New York City dhe Nevada Clark County kanë…
Zoom ka probleme të mëdha sigurie në Windows dhe OSX
Sa vijnë dhe ekspozohen më shumë probleme me Zoom Rritja e shpejtë e Zoom si një aplikacion për videokonferenca online ndërkohë që shumë janë duke punuar nga shtëpia vuri në dukje disa prej pikave të dobëta të programit, si në…
Mbledhjet në Zoom nuk janë aq të sigurta sa e mendonit
Bisedat tuaja në Zoom nuk janë tërësisht konfidenciale Pandemia e COVID-19 ka sjellë probleme për shumë njerëz në mbarë botën. Me shtetrrethimet që janë bërë diçka fare normale dhe shumicën e njerëzve që po punojnë nga shtëpia, të gjithë po…