Tag: Windows 11

Windows 11 po përdoret më shumë nga Gaming PC se sa nga PC normal
Megjithëse Microsoft e konsideron Windows 11 përmirësimin "më smooth" që është trajtuar ndonjëherë, miratimi është shumë më i ngadalshëm se paraardhësi i tij pasi shumë preferojnë thjesht të përditësojnë Windows 10. E njëjta gjë është e vërtetë për prillin, pasi…
Së shpejti do ta kontrolloni më mirë Windows 11 nëpërmjet zërit
Windows 11 nuk i ka zgjidhur të gjitha problemet, me bugs të memories, përputhshmërinë e lëkundur të CPU-së AMD Ryzen dhe shpejtësi më të ngadalta NVMe SSD se Windows 10, por ne jemi një hap më afër heqjes së mausit…
Windows 11 integron një subsystem për Linux
Microsoft ka treguar një preview të Subsystem Windows për Linux (WSL), i cili tani është i disponueshëm në Microsoft Store si një aplikacion ekskluzivisht për PC me Windows 11. Kjo do të thotë që WSL tani është shkëputur nga versioni…
Optimizoni Windows 11 për gaming | GUIDE
Windows 11 sjell performancë të përmirësuar të lojërave me disa veçori të reja, të tilla si Auto HDR dhe DirectStorage. Ndërsa këto opsione të reja sigurisht që do të bëjnë një ndryshim, performanca juaj e lojërave ndikohet gjithashtu nga cilësimet…
AMD raporton se procesorët Ryzen kanë probleme me Windows 11
Shumica e njerëzve nuk duhet të nxitojnë të instalojnë versione të reja të sistemit operativ në ditën e parë, dhe Windows 11 nuk bën përjashtim nga ai rregull. AMD ka publikuar informacion në lidhje me dy defekte që mund të…
Një “feature” i Windows 11 ul performancën në gaming për disa PC
Shumica e kompjuterëve të rinj pre-build me Windows 11 do të kenë një veçori sigurie që thuhet se limiton performancën e lojërave. Ky nuk është një bug, është një feature... Sipas një raporti nga PC Gamer, Virtualization-Based Security (VBS) është…
Shkarkoni Windows 11 tani
Windows 11 ka bërë xhiro në programin Windows Insider në versione të ndryshme, por tani testuesit kanë qasje në atë që pothuajse përfundimisht do të jetë versioni i lançimit që do të vijë tek publiku i gjerë më 5 tetor.…
Valorant po mbështet Windows 11 me security features
Ende ka shumë konfuzion në lidhje me Windows 11, pavarësisht se është lançuar vetëm një muaj nga tani, dhe një nga çështja më e madhe është kërkesa e OS TPM 2.0 për të mbrojtur kundër sulmeve të firmware. Ndërsa kjo…
Këto janë CPU që do të suportohen nga Windows 11
Kur Microsoft njoftoi për herë të parë Windows 11, ajo rriti kërkesat e sistemit për OS. Për herë të parë, Microsoft rriti në mënyrë drastike kërkesat që kur u lëshua Windows 7. Ndërsa kishte rritje të sasisë së RAM -it…
Ja se kur mund ta instaloni Windows 11
Microsoft tha se do të ofrojë përditësimin falas në Windows 11, versioni me i ri i sistemit operativ, në PC e suportuara në 5 Tetor 2021. Sa i përket përditësimeve të ardhshme, Microsoft do të përdorë informacionet e PC për…