Tag: windows 10

Tashmë mund të përdorni aplikacionet Android në Windows 10
Update më i fundit për Windows 10 do të bëjë që shumë aplikacione Android të hapen edhe në Windows 10. Kjo veçori ka qenë në testim që prej muajit nëntor dhe tashmë ajo ka ardhur për të gjithë. Për ta…
Update i dhjetorit për Windows 10 sjell probleme
Windows 10 ka përsëri probleme nga update i fundit Një update i ri ka ardhur së fundmi gjatë muajit dhjetor për përdoruesit e Windows 10 dhe si zakonisht po shkakton probleme të mëdha. Një rregullim për ketë problem akoma nuk…
Update i madh i Windows 10 mund të sjellë miliona aplikacione të Android
Microsoft po punon për një plan të ri për të sjellë aplikacione Android në Windows 10, duke sjellë potencialisht miliona aplikacione të tjera në sistemin operativ. I ashtuquajturi Project Latte, siç u zbulua për herë të parë nga Windows Central,…
Provoni Windows 1.0 me rastin e 35 vjetorit të Windows
Me rastin e përvjetorit të Windows, mos harroni të provoni version e parë të këtij sistemi operativ Ndoshta shumicës prej jush nuk mund ta ketë përdorur versionet e vjetra të sistemit operativ Windows. Versioni i parë i  këtij sistemi operativ…
Ndryshimet që kanë ardhur në upgrade e tetorit në Windows 10
Upgrade i rradhës sjell ndryshime që prej Start menu dhe deri tek funksioni Alt + Tab Microsoft lancoi së fundmi Update 10 October 2020 për Windows 10 për mbi 1 miliardë përdorues. Ky upgrade sjell shumë ndryshime dhe rregullime sesa…
Një bug në Windows 10 mund të shkatërrojë SSD-në tuaj
Microsoft aktualisht është duke testuar një fix për këtë bug të Windows 10 që mund të shkaktojë që sistemi operativ të bëjë defragment SSD më shpesh sesa duhet. Ndërsa defragging periodik e një hard disk drive(HDD) është një gjë e…
Microsoft: Koha për të lënë pas Windows 7 për diçka të re
Këtë muaj Microsoft tha se duke filluar nga prilli do të fillojë të njoftojë përdoruesit e Windows 7 që të upgrade-ohen në Windows 10, kjo duke marrë parasysh që Windows 7 nuk do të suportohet më pas 14 janarit të…
Windows 10 do të fshij vetë patch-et dhe driver-at problematikë
Windows Update tani do të heqë automatikisht Patch-et dhe Driver-at problematik. Programi update-ues i Microsoft është famëkeq për implementimet problematike që i bën sistemit operativ Windows . Megjithatë, lajme nga kompania thonë se që tani e tutje Windows 10 do të…
Tashme do të mund të masni suksesin tuaj në Solitare
Për ata që ende e luajnë... Çuditemi pak për këtë lloj ndryshimi, pasi nuk mund ta kuptojmë tamam se kush mund ta ketë kërkuar, por Microsoft do të implementojë një leveling system në Solitare. Tipari i ri u njoftua gjatë…
Microsoft kërkon mendimin tuaj për të përmirësuar gaming në Windows 10
Mund ti postoni sugjerimet tuaja në një faqe online. Skuadra e Microsoft për Xbox ka një pyetësor për ju që operoni me Windows 10. Si mund ta përmirësojnë? Ata kanë vendosur një faqe online që quhet Xbox Ideas. Këtu mund të…