Ja si mund të duket Carnage nga Woody Harrelson në Venom 2
Një artist ka ndarë një pjesë që tregon se si mund të dukej Woody Harrelson si Carnage in Venom: Let There Be Carnage. Vazhdimi i radhës Venom po sjell për herë të parë të dy personazhet së bashku në ekranin…
Një spin-off i ri i Spider-Man do të vijë, por nuk do të jetë pjesë e MCU
Sony po përgatit një spin-off të ri. Një film i ri spin-off i Spider Man është në punë e sipër, por ai nuk ka për të qenë pjesë e MCU. Sipas raportimeve, Sony ka punësuar shkrimtarin e Amazing Spider-Man 2,Roberto…
Trailer-i i dytë i Venom
Venom: Trailer-i i ri ofron njohuri mbi historinë dhe sinkronizimin e parazitit Në trailerin e ri të anti-heroit Venom, ne na jepen pamjet e para të "shkëlqimit" të plotë të përbindëshit CGI. I dubluar plotësisht, dëgjojmë zërin e shtrembëruar të…