Tag: Venom 2

Data e lançimit të Venom 2 zhvendoset me dy javë
Kohët e fundit ka pasur një trend të studiove që vonojnë datat e lançimit të filmave të tyre të mëdhenj, duke e bërë atë të ndihet edhe një herë si Mars 2020. Nuk duhet të jetë surprizë të dëgjosh që…
Data e lëshimit të Venom 2 është shtyrë përsëri
Data e lëshimit të Venom 2 është shtyrë për herë të dytë dhe tani nuk do të dalë në kinema të paktën deri në shtator 2021. Shumë data filmash janë shtyrë disa herë për shkak të pandemisë gjatë 12 muajve…
Sony konfirmon Venom 2 së bashku me një datë publikimi
Pas suksesit të filmit të fundit Sony / Marvel Venom, duket se Sony po përgatitet që tani për një pjesë te dytë. Variety thotë se Sony ka bërë negociata me skenaristin e Venom Kelly Marcel për një rikthim të Venom…