Tag: vampyr

Lojërat falas të PS Plus për tetor 2020
Kësaj here PS Plus sjell shpejtësi dhe një vampir. Lojërat falas PS Plus që po të vijnë për tetor 2020 do t'iu sjellin shpejtësinë e garave me makina dhe një vampir nga Londra. Lojërat e ardhshme falas PS Plus për…
Vampyr në një seri televizive nga Fox21
Dontnod Entertainment njoftoi se po përgatit një seri televizive bazuar në botën e Vampyr. Mund të ken kaluar vetëm dy muaj që nga lëshimi i lojës Action-Adventure/Action RPG Vampyr, por Dontnod duket se dëshiron të angazhohet më shumë me universin…
Vampyr do të pasurohet me dy ‘mode’ të rinj
Nëse ju jeni "joshur" nga loja më e ri e Dontnod dhe kërkoni një shans të dytë për t'u kthyer në atë botë, kompania franceze ka për qëllim t'ju japë justifikimin e duhur shumë shpejt, pasi që në verë Vampyr…
Traileri i E3 për lojën Vampyr është e zymtë dhe plot gjak
Nëse e keni harruar, E3 fillon javën e ardhshme dhe kjo mund të nënkuptojë vetëm një gjë, shumë dhe shumë trailera për E3. Kaq shumë që ndoshta do të sëmureni prej tyre para përfundimit. Por ndërsa jeni ende i freskët,…