Ubisoft lançon Uplay+, do të jetë falas për një muaj
Këtë muaj do të keni mundësi të luani çdo lojë të Ubisoft falas Uplay+, shërbimi me subscription nga Ubisoft u lançua ditën e djeshme në PC. Si një ofertë promocionale, Ubisoft ka vendosur t'ia dhurojë shërbimin falas për muajin e…
Loja Steep mund të bëhet e juaja falas përgjithmonë në Uplay
Ubisoft vazhdon me bujaritë e tij Pas një mungese të theksuar me lojërat sportive dimërore, loja Steep e Ubisoft solli diçka në duart tona kur u publikua në 2016. Gameplay i lojës është mjaft mbreslënës dhe për një arsye ose…
Ubisoft po rimburson lojtarët që blenë Assassin’s Creed Unity ditët e fundit
Kompanisë gjithashtu i është dashur të rrisë kapacitetin e serverave. Pas ndodhisë fatkeqe të Notre Dame, Ubisoft dhuroi €500,000 për restaurimin e katedrales dhe më e rëndësishmja dha falas Assassin's Creed Unity për një javë. Oferta ende vazhdon deri në…