Ndryshimet që kanë ardhur në upgrade e tetorit në Windows 10
Upgrade i rradhës sjell ndryshime që prej Start menu dhe deri tek funksioni Alt + Tab Microsoft lancoi së fundmi Update 10 October 2020 për Windows 10 për mbi 1 miliardë përdorues. Ky upgrade sjell shumë ndryshime dhe rregullime sesa…
Update-i i CSGO për Source 2 engine është anulluar
Duket se Counter-Strike: Global Offensive nuk ka ndërmend të kalojë në Source 2 të Valve së shpejti, pasi raportohet se zhvilluesit kanë ndaluar së punuari me këtë update. Thashethemet për këtë update kanë qarkulluar që nga fillimi i 2020s, me burime…
Alienware Area-51m është një desktop i “maskuar” si një laptop
'Laptopi më i fuqishëm në botë' i jep mundësinë përdoruesit të tij që, ndër të tjera, të ndryshojë CPU dhe GPU. Alienware morri përsipër detyrën e "rregullimit" të laptopëve gaming, edhe pse ata nuk kanë ndonjë problem madhor - janë…