Tag: update

Ndryshimet e fundit në CS:GO | UPDATE
Valve ka aplikuar disa ndryshime në Pitstop, një nga hartat më të reja të komunitetit wingman, në patch-in e fundit të CS:GO.  Patch-i, i cili ra në serverat live natën e kaluar, përmirësoi optimizmin dhe grafikët e Pitstop dhe hoqi…
Update i fundit i GTA Online | Ja çfarë ka sjellë
Update më i fundit në GTA  Online sjell oferta të reja, tetë sfida të reja për lojtarët e kësaj loje që kanë dëshirë që të testojnë aftësitë e tyre në driving dhe më shumë. Një postim në Twitter nga Tez2…
Detaje nga brenda Ubisoft për Skull & Bones dhe më shumë
Një burim i brendshëm i Ubisoft i cili ka kërkuar të mos identifikohet, ka folur rreth procesit të Skull & Bones, Riders Republic dhe detaje të lojërave të tjera që priten. Skull & Bones Sipas burimit të njohur nga brënda…
Ancient ka ndryshuar, Trusted mode rregullohet në update-tin e CS:GO
Ancient u shtua papritmas në Counter-Strike: Global Offensive rotacionin aktiv të duty map, dhe tani Valve po përpiqet ta bëjë atë të përshtatshme për konkurrencën zyrtare. Në vitin 2019, Vertigo u pastrua nga pluhuri dhe u shtua në listën konkurruese…
Këto janë të gjitha ndryshimet nga update i fundit i CS:GO
Një update i ri është dërguar në Counter-Strike: Global Offensive më 6 maj 2021. Update i vogël nuk sjell shumë përmbajtje të re në lojë, por disa ndryshime më të vogla dhe përmirësime të stabilitetit për të përmirësuar përvojën e…
Pro-të e CS:GO janë të pakënaqur për heqjen e Train
Përmes një update-i më 3 maj, Valve e largoi Train nga hartat Active Duty të CSGO. Harta legjendare që ekziston që nga ditët e CS 1.6 është zëvendësuar nga harta e re e bomb-defusal Ancient. Train u prezantua në dhjetor…
Zëvendësimi i Train dhe çdo gjë mbi update-in e CS:GO
Me një update të dërguar nga Valve sot herët, Counter-Strike: Global Offensive është takuar me disa ndryshime të mëdha. Madhësia e update-it është afërsisht 1 GB. Operacioni Broken Fang i cili filloi në 03 Dhjetor 2020, ka përfunduar. Ancient ka…
Update i Fallout 76 Locked and Loaded do të dalë sot
Update-i i madh Locked & Loaded i Fallout 76 do të dalë sot dhe përfshin një sezon të ri, Scoreboard dhe Shpërblime. Gjithashtu me update-in e Fallout 76, ju mund të prisni ngarkesat S.P.E.C.I.A.L. dhe C.A.M.P. Karakteristikat e Slot, një…
Update i kësaj jave të GTA Online dyfishon shpërblimet
Një nga mënyrat më të mira për të mbledhur disa dosh në GTA Online është dalja në qendër të vëmendjes në update-in e kësaj jave. Përmbledhja zyrtare e Rockstar nuk do të publikohet deri më vonë, por update është i…
Update i prillit për Civilization 6 është live
Më në fund update i fundit për Season Pass që është momentalisht është lançuar. Update i ri sjell plot gjëra të reja dhe ndryshime si harta të reja dhe ndryshime ose balancime në sisteme të ndryshme të lojës. Update që…