Ja si mund të gjeni ultimate-in e Rampart në Apex Legends
A jeni kapur ndonjëherë nga ndonjë ultimate i Rampart, teksa jeni duke u rrotulluar në safe zone-in e ardhshëm? Epo ka një këshillë të thjeshtë që çdo lojtar i Apex Legends duhet të dijë që të mund ta dallojë atë…
Si të përdorni Viper për të marrë fitore në Haven në Valorant
Ultimate i Viper mund të pozicionhet në 1 vend shumë të mirë për të mbrojtur spike Tashmë që ka 1 muaj që beta e Valorant është lançuar, lojtarët po zbulojnë mënyra të reja për të përdorur në mënyrë sa më…
Echo vjen zyrtarisht në Overwatch
Ultimate i saj, Duplicate, e lejon të kopjojë aftësitë e një armiku dhe t'i luajë për një periudhë të shkurtër. Duplikimi nuk është dukur kurrë kaq mirë. Echo, personazhi më i ri i Overwatch, është një hero me një ultimate…
Zbulohen lojërat e Evo 2019: në vend të Melee do të jetë Ultimate
Në listën e lojërave gjatë Evo 2019 përfshihen Super Smash Bros. Ultimate, Mortal Kombat 11 dhe Samurai Shodown Organizatorët e eventit vjetor Evo për lojërat fighting lajmëruan listën e lojërave për eventin e këtij viti mbrëmjen e të martës. Evo…